Inloggen

Zuivelbedrijven steken een hart onder de riem van heropstartende scholen #samensterk #stayhealthy

Bij de heropstart van de scholen na de coronamaatregelen besloten 3 zuivelbedrijven de kinderen, leerkrachten en directie een hart onder de riem te steken. Na een moeilijke periode is een lekker melkdrankje meer dan verdiend, vonden Milcobel, Inex en FrieslandCampina. De kindjes konden deze traktatie ook duidelijk smaken. Want zeker in deze tijden mag het belang van een gezond tussendoortje niet vergeten worden. De rol van melk hierin, als belangrijke bron van vitamines en mineralen, werd op deze manier onderstreept. Want #samensterk en #stayhealthy

 

Zuivelbedrijven steken een hart onder de riem van heropstartende scholen #samensterk #stayhealthy

FrieslandCampina wilde graag een bedankje geven voor de inzet van de scholen in deze uitzonderlijke tijden én  even stilstaan bij de rol van melk als belangrijke en gezonde bron van voedsel. Daarom leverden ze gratis brikjes Joyvalle melk aan basisscholen in Aalter, de regio van onze grootste fabriek in België. Ze staken hiermee graag een hart onder de riem van de directies, leerkrachten én de leerlingen. Deze traktatie werd duidelijk gesmaakt!
Het bijhorend krantenartikel vind je hier

 

             

 

 

 

Inex hield een 'drive-through parking stockverkoop' van schoolmelk. Het werd een groot succes dankzij de vele vrijwilligers en de talrijk opgekomen klanten! Zo zetten ze de lekkere en gezonde melkproducten weer maar eens in de kijker en zorgen ervoor dat producten die door de sluiting van de scholen onverkoopbaar dreigden te worden toch nog een bestemming vinden. Alleen maar winnaars met deze actie!
Het bijhorend krantenartikel vind je hier

 

       

 

 

 

Milcobel bezorgde alle kleutertjes van GBS Kallo een lekker melkje om bij hun start alle kindjes en hun leerkrachten een hart onder de riem te steken.W ant gezonde tussendoortjes, da’s belangrijk. We leren hen ook graag waar die lekkere melk vandaan komt: van de koeien van onze Belgische boeren!
Jong geleerd, da’s oud gedaan. Smakelijk en veel succes!
De bijhorende post vind je hier