Inloggen

Basiscursus Zuiveltechnologie voor bedienden

 

 

 

 

            

   

Basiscursus Zuiveltechnologie voor bedienden
BCZ organiseert in samenwerking met IPV - Alimento opnieuw een Zuivelcursus: "Basiscursus Zuiveltechnologie voor bedienden".
Deze zeer uitgebreide cursus zal doorgaan op donderdag 8 september 2022, dinsdag 13 september 2022 en woensdag 21 september 2022 in Hotel Van der Valck, te Nazareth, Gent.
 
Meer informatie omtrent het programma, prijzen en tussenkomst van Alimento vindt u in deze brochure.
 
Een lichte broodjeslunch, alsook koffiepauzes worden voorzien.  
De laatste lesdag 21 september wordt er na afloop een networking cocktail georganiseerd met een hapje en een drankje.
 
Bent u of uw collega geïnteresseerd?
Inschrijven kan via deze inschrijvingslink tot 12 augustus 2022.
Gelieve u tijdig in te schrijven voor deze cursus, aangezien het aantal deelnemers beperkt is.
Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail.